KRAGUJEVČANIN VLADIMIR BLAGOJEVIĆ ISTRČAO POLUMARATON U DVORIŠTU

Doba korone Društvo

Kragujevčanin Vladimir Blagojević trčanjem se bavi četiri godine, do sada je istrčao dva zvanična polumaratona, dva maratona i još dosta kraćih trka. Učestvovao je, kaže, i u brdsko planinskim trka, član je kluba Drim tim KG, koji vodi dugoprugaš Darko Živanović.

Vladimir Blagojević za sebe kaže da je „ozbiljan amater“ koji se drži principa – ne postoji loše vreme da se trenira, postoji samo loš izgovor. U skladu sa tim pravilom Blagojević je odlučio da istrči polumaraton u svom dvorištu.

  • Trčanje ne postane samo sport, već način života, razmišljanja, postaneš zavistan od njega. Vanredno stanje je skratilo prostora i vremena za trčanje. Zabranjeni su parkovi i Šumarice a ponekad ne bih stigao da trčim ni po ulicama zbog policijskog časaT ako da sam odlučio da istrčim polumaraton u svom dvorištu. Istrčao sam 21.1 km, 844 kruga po 25 metara, priča Blagojević.

Priču je želeo da podeli sa čitaocima Glasa Šumadije jer se, kaže, nada da će „bar nekog podstaći da se bavi trčanjem i sportom generalno“, pa i u uslovima vanrednog stanja.

Tagovi:

2 komentara

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.