LDP: GRADONAČELNIČE, NISTE STEČAJNI, VEĆ LIKVIDACIONI UPRAVNIK KRAGUJEVCA

Politika

Liberalno demokratska partija u Kragujevcu uputila je otvoreno pismo gradonačelniku Kragujevca Radomiru Nikoliću, koje Glas Šumadije prenosi:

Poštovani gradonačelniče,

žVaši saradnici i Vi niste „stečajni upravnici grada Kragujevca“ kako ste sami izjavili.

Vi ste očigledno je, LIKVIDACIONI UPRAVNICI i to bez adekvatne licence, već samo sa željem i namerom da upropastite Kragujevac i od grada koji je četvrti  po veličini, regionalni i univerzitetski centar napravite najobičniju palanku. Pokretanje postupka likvidacije Zavoda za zdravstvenu zaštitu radnika  je samo jedan u nizu dokaza za ovu trvrdnju. Neznanje, nerad, nemarnost, nesposobnost, nezainteresovanost za život Kragujevčana su glavne odlike i karakteristike Vaše vladavine koja za posledicu ima baš ovakve nemile događaje kao što je likvidacija Zavoda za zdravstvenu zaštitu radnika.

To što niste znali, to što niste bili informisani i upućeni u probleme Zavoda, koji napominjemo nisu od juče, to što vas je ova informacija o likvidaciji Zavoda zatekla i iznenadila, to što  Vaši saradnici i Vi ništa niste učinili da rešite uzrok a ne posledicu Vas čini odgovornim.

Vaši saradnici i Vi odgovorni ste za situaciju u kojoj se našao -Zavod za zdravstvenu zaštitu radnika- jer ste morali  da  imate sve informacije, morali ste da znate sve detalje i probleme Zavoda, morali ste blagovremeno da reagujete. Morali ste sve da učinite da sprečite likvidaciju Zavoda za zdravstvenu zaštitu radnika. Sve ste ovo morali da znate, kao što ste znali da  upišete Grad kao vlasnika imovine Zavoda.

Tagovi:

3 komentara

  1. Gde ste Vucicevi LDP-OVCI,zasto nekazete gradonacelnik Radomir zajedno sa svojim predsednikom iz Sns Vucicem ,koalicionim partnerima iz senke SPO-Vuk Draskovic,LDP -Ceda Jovanovic,SRS -Vojislav Seselj,ZAJEDNO ZA SUMADIJU -Verko Stevanovic,I ostali sateliti I prodane duse Canak unistise ovaj grad za sva vremena nije problem u Raletu vec u sistemu prodane duse,kako ste mali sitni Ldp-ovci dosli na vlast u KG,tako ste I otisli iz nje …SRAMITE SE…

  2. Prethodni kpmentar na mestu svaka cast,banda neverovatna hajde Kragujevcani da se spontano okupljamo I da napravimo udruzenje gde cemo sve bivse I sadasnje oterati u zatvor I smetliste istorije,unistili ste grad,drzavu sta hocete jos?

  3. Gospodjo Jovanka molio bih vas pre svega ako mozete da napravite jedan razgovor sa gospodinom Brankom Dragasem ili Milom Aleckovic da nam.ob objasne strucni ljudi gde smo I na kojoj stranputici.Mnogi pratioci vaseg portala bili bi vam do neba zahvalni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.