„Levijatan“ pokušao da prekine skup Marinike Tepić (VIDEO)

Politika

U trenutku kada je potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić došla na skup građana koji je održan danas u Pešačkoj zoni u Kragujevcu,  grupa kragujevačkih huligana, skrivenih iza obeležja Levijatana, pokušala je da zaplaši i otera građane koji su se okupili u velikom broju kako bi podržali politiku Stranke slobode i pravde I potpredsednicu Tepić.

Policija je blagovremeno reagovala i sprečila mogući incident. Iako je situacija bila jako naelektrisana, nije došlo do direktnog sukoba. 

  • Sa ovog mesta želimo da pošaljemo poruku vlasti da se nismo uplašili I da znamo da SNS stoji iza slanja Levijatana, kao i da su oni SNS-ova kriminalna ekspozitura. Nemate vi dovoljno huligana da utišate gkas slobode i pravde, kažu u kragujevačkom SSP-u.
Fotografija: Stranka slobode i pravde Kragujevac
Tagovi:

4 komentara

  1. Nisam video na lokalnim medijima da je za danas zakazan bilo kakav skup, ali sam slučajno naišao neposredno pre nego što su se Levijatanci pojavili. Stao sam da vidim ko se to okupio, popričao tu sa jednim poznanikom i već sam krenuo dalje kad su naišli ćelavi momci sa zatvorskim bradicama, u tri skupa, besna automobila su stali na raskrsnici neposredno pored okupljenih i počeli da trube i mašu zastavama. Vratio sam se na lice mesta za slučaj da pokušaju da izazovu neki veći incident, međutim policajci u civilu su im prišli i legitimisali ih, nedugo nakon toga su ih udaljili stotinak metara niz ulicu, gde je brzo došlo još nekoliko policijskih patrola. Želeo bih da se obratim ovim putem tim momcima, ako među njima ima bar još neko polupismen osim onog Bihalija, pa slučajno naleti na ovaj komentar. Drugari, zahvalite se srećnoj sudbini što je policija reagovala i udaljila vas sa mesta događaja. Da ste pokušali da izazovete danas bilo kakav veći incident, neko od vas bi izvukao veoma debeo kraj. Znam da ćete po direktivi već danas biti pušteni bez ikakvih konsekvenci, ali greška bi vam bila da pomislite kako ste današnjim performansom nekog uplašili.

  2. kobajagi brane pse..a oni su obični vučićevi kerovi za jednokratnu upotrebu..čim malo zareže,proći će isto kao i mesari što melju meso..

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.