LIDERI OPOZICIJE VEČERAS U 18 SATI NA ĐAČKOM TRGU, NARODNA STRANKA I VUK JEREMIĆ POPODNE U PEŠAČKOJ ZONI OBJAŠNJAVAJU – ZAŠTO BOJKOT

Politika

Stranke Saveza za Srbiju (SZS), pokreti i udruženja građana koji su odlučili da ne izlaze na predstojeće parlamentarne, pokrajinske i lokalne izbore u Srbiji, sutra, 19. februara, u 18 sati, na Đačkom trgu, ispred Prve kragujevačke gimnazije, gde se već duže od godinu dana okupljaju pobunjeni Šumadinci, zvanično, kao što je naš list već i najavio, počinju kampanju bojkota rečenih izbora.

Na Đačkom trgu će govotiti potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić, predsednik Dveri Boško Obradović, lider Pokreta slobodnih građana (PSG) Sergej Trifunović, potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić, predsednik Pokreta za preokret (PZP) Janko Veselinović, potpredsednica Demokratske stranke (DS) Dragana Rakić i narodna poslanica Sonja Pavlović.

U Kragujevac dolaze i Vuk Jeremić, Dragan Đilas i Zoran Lutovac.

Narodna stranka će od 16 sati, na početku pešačke zone „kod
ekrana“ (raskrsnica ulica Kralja Petra I i 27. marta) organizovati štand, na kome će, pored aktivista iz Kragujevca, sa Kragujevčanima razgovarati i predsedni stranke Vuk Jeremić i prvi potpredsednik Miroslav Aleksić.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.