LISTU ODBORNIČKIH KANDIDATA PREDALA DEMOKRATSKA UNIJA ROMA

Izbori/Bojkot Politika

Demokratska unija Roma predala je večeras u 22.20 sati Gradskoj izbornoj komisiji listu sa 29 kandidata za izbor odbornika u Skupštini grada Kragujevca na izborima koji će se održati 21. juna.

Predsednik Gradskog odbora Demokratske unije Roma iz Kragujevca i nosilac liste Milan Petrović je rekao da su skupili i previše potpisa ali da je došlo do preklapanja, tako da ćemo sutra prikupiti još devet potpisa.

  • Mi smo prva lista nacionalnih manjina u Kragujevcu i najbrojniji smo u romskoj populaciji zbog čega želimo da se borimo za unapređenje položaja Roma. Želimo da napravimo neke stvari koje će pokrenuti Rome, a ako budemo deo vlasti zajedno sa lokalnom samoupravom rešavaćemo probleme romske zajednice – pitanje infrastrukture, zapošljavanja i drugih.
  • Namera nam je kazao je Petrović da tražimo kancelariju za inkluziju Roma, u kojoj će raditi Romi i koji će rešavati navedene probleme na teritoriji grada Kragujevca.

Tagovi:

3 komentara

  1. Sta na sve ovo kaze bivsi funkcioner PSG Bojan sluzbenik Koji radi kao analiticar kod naprednjaka Milana I svog starog sefa Cileta ,e gradu Kragujevcu sta si docekao.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.