MILEVA KNEŽEVIĆ SUPERLIGAŠKO POJAČANJE RUKOMETNOG KLUBA RADNIČKI

Društvo Grad Sport

Ženski rukometni klub Radnički doveo je veliko pojačanje

U susret izazovima koji predstoje u nastupajućoj sezoni,ekipa Radničkog je sklopila angažman sa Milevom Knežević (23) koja iza sebe ima poduži superligaški staž, pokriva deficitarnu poziciju srednjeg beka i koja bi svojim iskustvom trebala da poveže linije napada i unese neophodnu agresivnost u odbrani.

– Prethodna sezona nam je pored dobrih rezultata donela i povrede dve veoma važne igračice. Na upravi i na nama je bilo da nadomestimo taj nedostatak i izbor je pao na mladu, ali dužinom igranja već iskusnu dvadeset-trogodišnju Milevu Knežević, koja će nam svojim superligaškim iskustvim doneti sigurnost u napadu i čvrstinu u odbrani– istakao je pomoćni trener Radničkog Vladimir Mladenović.

Mileva je rukometom počela da se bavi u rodnom Aleksandrovcu,a u karijeri je još i nastupala za ŽRK Radnički iz Kragujevca,Požarevac i RK Zaječar,a bila je i standardni član juniorske reprezentacije Srbije.

-U Kragujevcu sam igrala i ranije i znam kakva je ovo rukometna sredina. Ove godine je ekipa mlada i željna dokazivanja, tako da će mi biti pravo zadovoljstvo da igram sa ovim devojkama. Moje ambicije su velike, kao i uvek. Takođe, poklapaju se sa ambicijama kluba, tako da sam ovde došla da bih pre svega kvalitetnim radom i pozitivnom atmosferom u klubu, zajedno sa ostalim saigračicama, pokusali da ostvarimo zacrtani cilj- poručila je Mileva Knežević.

Kneževićeva se obavezala na dvogodišnju vernost klubu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.