Minja je uspela

Društvo

Minja Matić (1), devojčica koja boluje od retke i teške bolesti, spinalne mišićne atrofije, 24. januara je poletela za Los Anđeles sa svojim roditeljima, gde će primiti Zolgensmu, lek koji se uzima jednom u životu, a koji košta 2,1 milion dolara.

Juče su njeni roditelji na fejsbuk stranici #zamininjusansu#uspelismo#zolgensma objavili da je Minja primila lek:

  • Sećamo se, bilo je to pre 6 meseci, sa nadom koja je bila skrivena, ali opet prisutna i rečenicom koja nas prati od početka – Uspećemo, mi to možemo. SADA, želimo da podelimo sa vama – Minja je uspela, Minja JE PRIMILA ZOLGENSMU. Minja je dobila šansu za život.
  • Najveća radost je bila dana kada smo dobili Minju, a danas mi smo ponovo postali ponosni roditelji naše Minje. Naša hrabrica je uspela, mi smo uspeli. Zapravo, Vi, divni i humani ljudi širom sveta ste uspeli. Veliku zahvalnost dugujemo aviokompaniji koja je Minji omogućila besplatan i bezbedan let, kao divnim ljudima, doktoru i tehničaru iz bolnice Sveti Sava.
  • Minja će izaći kao najveći pobednik života. Naš san se ostvario, sada smo jači i srećniji nego ikada u životu.Hvala što ste uz nas.Ogromna ljubav za sve, Vaša Minja.#zamininjusansu#uspelismo#zolgensma
Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.