MIROSLAV ALEKSIĆ: BOJKOT PRVI KORAK U BORBI ZA SLOBODU, BATINAŠI ISPRED RTS-A DOKAZ URUŠAVANJA DRŽAVE

Politika

P redsednik Izvršnog odbora Narodne stranke Miroslav Aleksić ocenio je danas da jučerašnji događaji ispred RTS, kada je predsednik Srbije Aleksandar Vučić izbegao susret sa građanima i „poslao svoje batinaše na narod“, pokazuju da će „opozicija i građani sami morati da se izbore za slobodu“, ocenivši da je „bojkot prvi korak u toj borbi“.

Aleksić je, u razgovoru sa građanim Varvarina, naveo da su sinoćni događaji ispred RTS „konačni dokaz urušavanja države, jer je Vučić poslao svoje batinaše da ga brane od građana koji ga ne podržavaju“, saopštila je Narodna stranka.

  • To je i dokaz da će Vučić sve većim pritiskom na narod pokušati da izazove građanske sukobe, ocenio je Aleksić.
  • Da je hrabar čovek i državnik, Vučić bi morao da razgovara i sa kako sa građanima koji ga podržavaju, tako i sa onima koji ga ne podržavaju i odgovorio bi na pitanja tri studentkinje, ocenio je Aleksić.

On je za Vučića rekao da je „kukavica koja se lagodno oseća jedino u studiju sa voditeljkama naklonjenim njegovoj politici i kada nema nikoga da mu postavi neprijatno pitanje“, navela je u saopštenju Narodna stranka.

Tagovi:

1 komentar

  1. Razum će pobediti . Ulica i nasilništvo nije pametno. Samo neka se pojavi neki mlad i perspektivan Vučić gubi ovako sa vama i tim propalim Dosom vladaće do kraja života.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.