MIROSLAV ALEKSIĆ: SZS PODVLAČI CRTU, NARODNA STRANKA NEĆE PRAVITI JEDNOSTRANE KORAKE

Izbori/Bojkot Politika

Potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić izjavio je da će Savez za Srbiju na današnjoj sednici predsedništva te organizacije podvući crtu i sagledati šta je do sada urađeno.

  • Narodna stranka nikada neće jednostrano doneti bilo koju odluku. Vreme je da se sagleda u kojoj formi će se nastaviti dalje jer su novi izazovi pred nama. Nastavićemo da razgovaramo sa partnerima kako bismo ustanovili koji će model biti najbolji. Istovremeno ćemo nastaviti da jačamo stranku i razgovaramo sa ljudima širom Srbije, rekao je Aleksić televiziji N1.

Aleksić je naveo da je sastav parlamenta nakon izbora 21. juna neodrživ, jer u njemu nema opozicije i zastupljena je samo vlast.

  • Videćemo u kojem ćemo formatu izaći na sledeće izbore, koji će biti održani pod fer i poštenim uslovima. Voleo bih da to bude što pre. Naredni će biti beogradski izbori, a Beograđani su jasno poslali poruku režimu da neće dobiti podršku za ono što radi u poslednjih osam godina i mislim da će se isto dogoditi i u celoj Srbiji, rekao je Aleksić.

Aleksić je dodao da je nakon izbora nastupio „potpuni haos“ i da vlast više nema legitimitet, što je potvrđeno 21. juna.

  • U Republičkoj izbornoj komisiji je rasulo, ne mogu da saberu koliko je ljudi glasalo. Država je pokazala da nije u stanju da organizuje izbore ni kada opozicija ne učestvuje. Vlast je pokrala izbore na kojima je samo ona učestvovala, rekao je Aleksić.    
Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.