Miroslav Aleksić: SZS prestaje da postoji formiranjem Udružene opozicije Srbije

Politika

Potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić izjavio je danas da Savez za Srbiju prestaje da postoji stvaranjem Udružene opozicije Srbije.

  • Savez za Srbiju je odigrao svoju istorijsku ulogu i bio je nosilac bojkota lažnih izbora posle kojih je Srbija postala jedina država u Evropi sa parlamentom bez opozicije. Zahvaljujući politici Saveza i Narodne stranke, vlast izabrana na lažnim izborima nema legitimitet, što je danas potpuno jasno u Srbiji, a jasno je i svim međunarodnim faktorima, rekao je Aleksić listu „Danas“.
  • Formiranjem nove grupacije pod nazivom Udružena opozicija Srbije, koju će činiti stranke, udruženja, grupe građana i pojedinci koji su bojkotovali lažne izbore 21. juna, a koji su se međusobno usaglasili da im cilj zajedničkog delovanja bude stvaranje uslova za što skorije održavanje fer i slobodnih izbora, Savez za Srbiju prestaje da postoji, naveo je Aleksić.

Aleksić je dodao da će, pored zajedničkog cilja kojem će biti posvećene u narednom periodu, Narodna stranka i druge stranke razvijati svoj identitet, predstavljati svoje politike jačati svoje organizacije kako bi bile spremne da se na tim izborima suprotstave vladajućem bloku.    

Tagovi:

3 komentara

  1. O cemu prica ovaj momak ? Nema jedna rec da je istinita. Ovaj ne bi pregurao 20 glasova u svom Trsteniku

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.