Mlađi muškarac uboden nožem na Pivari

Grad

U Ulici Jovana Ristića u naselju Pivara ipred svog lokala danas je nožem izboden Ivan Konstantinović. Kako Glas Šumadije saznaje, do tuče je došlo kada je momak, navodno u naselju poznat kao problematičan, Konstantinoviću pokušao da otme novčanik.

Ivan Konstantinović je inače rođeni brat Milana Konstantinovića, jednog od suvlanika firme Just Naturale, koja je trebalo da gradi stambeno poslovni kompleks na jezeru „Bubanj“. Sam nije u poslu stanogradnje, a po obrazovanju je profesor civilne odbrane.

Policijska uprava u Kragujevcu nije se oglašavala povodom događaja u Ulici Jovana Ristića.

Inače, pre par meseci vest da će na zapadnoj strani jezera Bubanj u Kragujevcu nići stambeno poslovni kompleks izazvala je veliko zanimanje javnosti u Kragujevcu. Glas Šumadije je već pisao da je reč o izgradnji na parceli koja se nalazi na Lepeničkom bulevaru, tačnije bulevar je sa jugoistočne strane. Reč je o parceli koja je prema katastru gradsko građevinsko zemljište, a svojinski pripada Društvu sa ograničenom odgovornošću „Just naturale d.o.o.“ koja svoje sedište ima u korporativnoj kancelariji u ulici Jovana Ristića.

S obzirom da je parcela privatno vlasništvo, kao i da detaljni urbanistički plan dozvoljava gradnju na tom mestu, ideja je, saznajemo u lokalnoj samoupravi, da grad zameni parcelu, odnosno privatnom vlasniku ponudi drugu lokciju, a da se promenom urbanističkih planova onemogući gradnja na jezeru.

Fotografija: Milan Nikić

Tagovi:

4 komentara

    1. Prosto. Kupis zemljiste u gradu i postanes vlasnik gradsog zemljista
      Kupis zemljiste u selu i postanes vlasnik seoskog zemljista

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.