NA PRVOM PROTESTU U BATOČINI GOVORILI SAŠA MILENIĆ I BOJAN STOJADINOVIĆ

Društvo

Na prvom protestu, koji je sinoć (subota, 2. mart) održan u Batočini govorili su predstavnici Šumadijske regije Pokreta slobodnih građana Saša Milenić i Bojan Stojadinović.

Stojadinović, koji je odbornik u Skupštini Kragujevca i član Asocijacije slobodnih i nezavisnih odbornika Srbije rekao je da je „i pobeđivao i gubio“:

  • I osnovno pravo u demokratskom svetu je da, kada vas neko pobedi, čestitate mu i poštujete ga. Ali to važi za normalna demokratska društva. Ne mogu da poštujem one koji su nam ukrali državu, uzrpirali institucije, doveli do ruba siromaštva. Ne mogu da poštujem Marjana Rističevića, koji „njače“ u Skupštini, a sedi u Upravnom odboru Fonda za zdravstveno osiguranje. Ni Maju Gojković koja je simbol za preletanje u srpskoj politici, a ujutru kada se probudi, ne zna u kojoj je stranci…

https://www.facebook.com/bojan.stojadinovic.16/videos/10216847265632824/?t=2

Tagovi:

3 komentara

  1. Drugovi zajedničari, pustite nekog ko nema iza sebe tako uspešnu prošlost kao vas dvojica. Ja svakako neću šetati u koloni sa vama u Kragujevcu a ako vam nije jasno zašto pogledajte se u ogledalu. Stojadinović srednjoškolac koji se zaposlio kao Verkov junoša preko politike i pametuje da zna nešto o gradu a u stvari priča samo prazne priče, kojima je zaludjivao narod za govornicom dok su njegove partijske kolege muljale sa parama gradjana , i Milenić koji samo napada Vučića a Radomira Nikolića ne pominje, niti izlazi na sednici Skupštine grada da mu replicira.Kad je bio predsednik Skupštine grada usvajao je Odluke zbog kojih sad grad grca u dugovima i zbog kojih su i bila otpuštanja. Pravio se da ne vidi i ne čuje da se sportisti plaćaju više nego u Italiji a da se za to vreme asvaltira tako što se niko ne plaća za radove pa ste zato i ugasili Niskogradnju. Dok radnici u javnim preduzećima nisu primali plate mesecima Milenić je išao je na RTK da priča bajke da je u gradu sve u redu. Možete u Batoćini da govorite jer su tamo vaši bivši zejdničari koji će da predju sa vama svuda gde se nude funkcije za ubuduće, ali u Kragujevcu treba da vas izvižde a ne da vam aplaudiraju. Podvukli ste se pod taj transparent misleći da će vam on sakriti vašu politički neuspešnu karijeru koju ste gradili tako što ste pare gradjana Kragujevca sipali u platu za Mutu od 20.000 evra ili košarkaše i fudbalere koji su samo igrali pod imenom Radnički a bili privatni klub u kojem se peru pare od igrača a za to vreme stevi u opštini uredno primali svaku platu LICEMERI. Vi pričate o preletanju u njakanju ali ne zaboravite da gradjani Kragujevca , vide i znaju da se i vi tim poslom kojim nazivate vaše protivnike bavite i to vrlo profesionalno! i uspešno, i da vas niko neće glasati jer se u Kragujevcu dobro zna ko je ko i ko ima časti i poštenja, i ko je taj ko treba nešto da kaže a da mu je obraz pri tom neukaljan. Novi ljudi za novi Kragujevac !

  2. Ovo nije prvi protest nego cetvrti protest. Govornici su gosti i nisu organizatori protesta. A sta je rekao Milenic nema ni reci? Nerasvetljeno paljenje automobila u Batocini!!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.