Najava isključenja električne energije za utorak 20. oktobar

Servisne informacije

Zbog radova, na rekonstrukciji dalekovodne mreže u vremenskom periodu od 08 do 15 sati doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u naselju Donje Komarice.

Zbog radova, na rekonstrukciji niskonaposke mreže u vremenskom periodu od 09 do 14.00 sati doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u Kragujevcu u ulici Levačkoj.

Zbog radova, u trafostanici u vremenskom periodu od 10 do 14 sati doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u Kragujevcu u ulicama: Borivoja Drobnjakovića, Episkopa Save, Svetozara Markovića od br 77 do br 112, Zmaj Jovina na broju 2, Save Kovačevića na broju 21 i broju 23. Svetozara Markovića na brojevima 91 i 102, Zmaj Jovina na brojevima 2 i 4, Milovana Gušića i Prvog maja.

Zbog radova, u trafostanici u vremenskom periodu od 10 do 11 sati doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u naselju Pajazitovo-kupinjak.

Zbog radova, u trafostanici u vremenskom periodu od 11 do 12 sati doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u naselju Divostin-polje.

Zbog radova, u trafostanici u vremenskom periodu od 09 do 11 sati doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u naselju Veliko Krčmare-Srećkovići.

Zbog radova, u trafostanici u vremenskom periodu od 11 do 13 sati doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u naselju Sepci-brdo.

Zbog radova, u trafostanici u vremenskom periodu od 13 do 15 sati doći će do prekida u isporuci električne energije korisnicima u naselju Sepci-dom.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.