NAJSTARIJI ŽITELJI KNIĆA OBAVILI KUPOVINU

Doba korone Društvo

Građani opštine Knić jutros su mogli da pazare u 10 trgovina u Gruži, Toponici, Guberevcu, Barama i Kniću. Trgovine su dobro snabdevene, u mnogim objektima su jutros isporučeni sveže mleko i mlečni proizvodi. Osim nabavke osnovnih životnih namirnica stanovnici opštine Knić iskoristili su i da se snabdeju lekovima i sredstvom za dezinfekciju koje je postavljeno u najpometnijim mestima u opštini. Građanima starijim od 65 godina podrška i pomoć i jutros su bili volonteri opštine Knić. Volonterska služba i ekipa Crvenog krsta svakodnevno je na terenu, obilazi staračka i samačka domaćinstva, a pomoć bolesnim građanima pružaju i gerontodomaćice.

  • Opština Knić se zahvaljuje svim vlasnicima trgovinskih radnji, zaposlenima i pripadnicima policije koji su jutros organizovali bezbednu, izolovanu kupovinu za najstarije žitelje.

U opštini Knić nema zaraženih koronavirusom. Sprovode se mere Vlade i lokalne samouprave koja pojačano sprovodi mere zaštite. JKP „Komunalac“ Knić u saradnji sa JKP „Šumadija“ Kragujevac dezinfikuje ulice i javne površine u najprometnijim mestima u opštini. Takođe, radnici Komunalca su dezinfikovali stambene zgrade i javne objekte u opštini Knić, a u osam mesta postavljeni su kanisteri sa natrijumhipohloritom za građane, koji se stalno dopunjuju.

Tagovi:

1 komentar

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.