NAJVEĆE SPAJDERMEN OKUPLJANJE NA JEDNOM MESTU

Društvo Grad Kultura

Comic night uz poklone za sve posetioce u bioskopu Cineplexx Kragujevac Plaza

Film ,,Spajdermen: daleko od kuće“ gleda se u krugu najvatrenijih fanova, sa posterima iz filma u rukama, uz još iznenađenja, i zato te očekujemo u bioskopu Cineplexx Kragujevac Plaza, u četvrtak 4. jula od 20 časova da zajedno sa Tomom Holandom bacamo mrežu! Karte su u prodaji na blagajni bioskopa!

Pre nego se zavališ u udobna sedišta bioskopskih sala, nemoj propustiti najveće okupljanje Spajdermena na jednom mestu, i to od 18 časova u bioskopu Cineplexx Kragujevac Plaza! Podržavamo svaki vid kreativnosti i umeća maskiranja, a obezbedićemo i maske za one koji dođu da podrže najveće junake i fanove među nama. Najsrećnije maskirane posetioce očekuju pokloni, uspomena za pamćenje i dobar provod pre gledanja uskoro omiljenog filma! Ko još može da se pohvali da je na slici sa najvećim brojem okupljenih Spajdermena na svetu?

Baš u četvrtak, 4. jula očekuje se najviše prisutnih junaka! Za verne fanove i posetioce Comic night događaja, pripremili smo ekskluzivan poster filma, a najsrećnije posetioce bioskopa očekuju DexiCo pokloni i Darkwood stripovi.

Nakon događaja sa Osvetnicima Piter Parker sa društvom odlazi na letni odmor u Evropu. Ali mirni odmor im prekida opasni Misterio. Piter Parker naravno neće moći da se opusti na svom odmoru. Opasni Misterio čeka da se obračuna sa njim, a Spajermen će morati da se bori I sa svojim osećanjima.

Trejler filma ,,Spajdermen: Daleko od kuće“: https://youtu.be/hl2yFZdxpus

Karte za Comic Night su u prodaji na blagajnama bioskopa Cineplexx Kragujevac Plaza!

Tagged

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *