NARODNA STRANKA: KRAGUJEVAC NIJE PREDMET NEČIJIH KOMBINACIJA

Politika Video
  • Pored svih skandala koji potresaju naš prosvetni sistem, za koji ministar Mladen Šarčević tvrdi da je “u poslednje vreme utengnut”, smatramo da je nedopustivo da nam đaci već četvrti put u ovom polugodištu izlaze na ulicu i bore za svoja prava. Posle beogradskih gimnazijalaca zbog hapšenja druga i gašenja odeljenja, gimnazijalaca iz Lebana zbog zabrane učešća na pozorišnom festivalu u Kragujevcu, došli smo do protesta učenika osnovnih škola koji nisu završili školu u roku zbog nemarnosti u Ministarstvu prosvete, rekao je Bojan Špica, član odbora za kulturu Narodne stranke.

Na današnjoj konferenciji za novinare u odboru Narodne stranke bilo je reči i o Arsenal festu, odnosno šansama koje Kragujevac propušta jer je Knežev arsenal nesređen, a lokalna samouprava ne promoviše grad kako bi trebalo.

  • Kragujevačka vlast svoje vladanje doživljava kao pravljenje kombinacija, a Radomiru Nikolić poručujemo Kragujevac, njegove znamenitosti i potencijali nisu predmet kombinacija, rekao je član Predsedništva Narodne stranke Ratko Kastratović i najavio da će ta partija do kraja godine ponuditi “program za razvoj Kragujevca”.

Tagged

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *