NARODNA STRANKA KRAGUJEVAC: PODRŽAĆEMO I POKRENUTI SVAKU AKCIJU ZA OPSTANAK ZAVODA

Politika Video

Član resornog odbora Narodne stranke za zdravstvo dr Aleksandar Gavrilović na današnjoj konferenciji za novinare, ukazao je na značaj Zavoda za zdravstvenu zaštitu radnika, na činjenicu da će preko 200 zaposlenih da ostane bez posla, zahvaljujući nesposobnosti i nameri Srpske napredne stranke. Gavrilović smatra da je bi Kragujevac trebalo da razvija Univerzitet, usluge koje pruža Zavod, a ne uvezenu industriju.

Poverenica Narodne stranke u Kragujevcu dr Gordana Šošić pozvala je na odgovornost direktora Zavoda dr Antonia Dimitrovskog, članicu Gradskog veća za zdravstvo dr Gordanu Damnjanović i gradonačelnika Radomira Nikolića.

  • Zdravstvo u Kragujevcu je u haosu jer Srpska napredna stranka postavlja kadrove koji su nestručni, korumpirani, ucenjeni…

Dr Šošić je postavila pitanje članici Gradskog veća za zdravstvo dr Gordani Damnjanović – šta će se desiti ukoliko odgovor Ministarstva zdravlja na molbu grada o preuzimanju zaposlenih bude negativan i šta će biti sa radnicima koji ne budu preuzeti?

  • Narodna stranka zahteva odgovornost gradonačelnika Nikolića koji je više puta do sada pokazao da nema kapacitet da konstruktivno odgovori na probleme u gradu, kao i da odgovori – da li su namerno propušteni rokovi za podnošenje finansijskih izveštaja, rekla je Gordna Šoši. Ona se složila sa stavom Stranke slobode i pravde, koja se usprotivila da Zavod postane deo Doma zdravlja i pozvala Kragujevčane da od subote (15. jun) potpišu peticiju „za spas Zastavine ambulante“, koju će Narodna stranka pokrenuti.

Tagovi:

4 komentara

  1. Dr.Gavrilovic brat Sase Gavrilovica bivseg Bajinog,pa Verkovog momka a sad Vucicevac ,a ovaj u Jeremicevoj stranci,koja je ovo.banda Boze gospode spasi nas svakojakih ….

  2. Pa da Gavra istetao ga Rale iz Patkinga ali ga uhlebili u Narodnoj banci.Srbije sts se ovde radi pogledajte I smejte se dok nas zive ne sahrane

  3. Ako Narodnna stranka pokrene rešavanje uništavanja ARESNALA i problem sa nespavanjem stanovnika jer se Arsenal nallazi na 10mm od solitera a ne kao u drugim gradovima na par kilometara od centra ja ću prvi da glasam za VAS i sve prijatelje ću pozvati da glasaju za vas na lokalu 2020.. Arsenal predstavljaju stare radionice nekadašnjeg VTZ u Kragujevcu koji je odigrao presudnu ulogu u ratovima koje je Srbija vodila početkom 20 veka. Grad je otkupio 6 hektara sa zgradama pre 15 godina i isto toliko zgrade propadaju i potpuno su ruinirane. Nikome iz organizacije Arsenala nije palo na pamet da poprave bar jedan prozor svake godine jer je u pitanju profit i zarada. Radomir Nikolić nesposobni i nekulturni gardonačelnik diluje prostor Arsenala bez obeštećenja ka gradu koji je valsnik verovatnmo jer on ili neko iz njegovog kruga za to primaju čast. Buka koju proizvode bendovi na samo 100 metara od solitera i kuća je takva da samo gradonačelnik koji živi u Šumaricama ili je u vikendici na Savi mirno spava. Buka se emituje do 6 h ujutru iako su u pitanju i radni dani. Nesposbna valst pravi štetu gardjanima i kulturnom nasledju korist imaju samo organizatori i izvodjači koje baš briga što je prostor gde nastupaju zaštićen i što se raspada. Bjelerić Gradfski većnik za kulturu bi morao odmah podneti ostavku a sa njim i gradonačelnik za ovako skandalozno održavanje kulturnog dobra !!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.