NARODNA STRANKA: SPREMNI SMO ZA SARADNJU SA ONIMA KOJI DRŽE REČ

Izbori/Bojkot Politika

Narodna stranka saopštila je danas da će se zauzeti da stranke i pokreti koji su bojkotovali izbore i koji su i do sada saradjivali u formatu „ujedinjene srpske opozicije u bojkotu“ uspostave trajni format saradnje na višem nivou.

  • Narodna stranka se zalaže za širenje opozicionog fronta u borbi za uspostavljanje normalnosti i povratak Srbije na evropski put. Zlo koje je zadesilo zemlju zahteva da prava opozicija uspostavi viši nivo saradnje oslobodjen bilo kakve ekskluzivnosti i posebnih privilegija. U tom širokom zajedničkom frontu ima mesta sa sve koji su spremni da daju iskren doprinos zajedničkoj borbi, navodi se.

U saopštenju Narodne stranke se dodaje da se to ne odnosi samo na stranke, pokrete i udruženja već i na ugledne i ostvarene ličnosti.

  • Narodna stranka je, kao i do sada, spremna da saradjuje sa onima koji drže reč datu građanima i jedni drugima, dodaje se.

Ta stranka je ocenila da je dubina krize u koju je aktuelna vlast uvela Srbiju alarmantna.

  • Sumrak demokratije ogoljen lažnim izborima, gušenje ljudskih prava i sloboda, slom pravosudja i kolaps zdravstvenog sistema poziv su na uzbunu svima kojima je stalo do budućnosti ove zemlje, saopštila je Narodna stranka.
Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.