NIKAD MANJE POSLANIKA IZ KRAGUJEVCA

Grad

Predsednica Skupštine Maja Gojković za danas je zakazala prvu sednicu Skupštine Srbije u novom sazivu. U ovom sazivu naći će se najmanji broj poslanika iz Kragujevca – četvoro.

Na listi Aleksandar Vučić za našu decu samo je jedan član Srpske napredne stranke – diplomirani ekonomista Goran Kovačević, koji je na poslaničkoj listi zauzeo 69. mesto.

Na listi, na 70. mestu, je i Danijela Veljović, članica Socijaldemokratske partije Rasima Ljajića, dok je na 130. mestu Milan Urošević, predsednik Gradskog odbora Srpskog pokreta obnove.

Urošević je na lokalnom nivou bio veliki kritčar vlasti Srpske napredne stranke, naročito odlazećeg gradonačelnika Radomira Nikolića. Na izbore za Skupštinu grada Kragujevca bio je u koaliciji „Svi na ovu stranu“, koju jepredvodi bivši gradonačelnik i lider Zajedno za Šumadiju Veroljub Stevanović. Na listi za lokalni parlament nalazio se na drugom mestu.

Đorđe Kosanić, magistar biomedicinskog inženjeringa i predsednik Gradskog odbora Jedinstvene Srbije u Kragujevcu je četvrti poslanik iz Kragujeca. On se na zajedničkoj listi Socijalističke partije Srbije i Jedinstvene Srbije nalazi pod rednim brojem 27.

Tagovi:

3 komentara

  1. Šta je sa Verkom Stevanovićem? Ovog puta se nije uglavio na neku od lista? Ranije je uspešno plivao i koristio druge stranke i koalicije.

  2. Nijedan cenjeni i poznati Kragujevcanin. Em nas je malo, em su kadrovi losi. Katastrofa

    1. Kakve on veze ima sa navedenim tekstom? Voleo bih da nam objasnis gde je plivao i sa kim,posto verovatno imas neke poverljive informacije . Koliko glupih i neumesnih komentara covek moze da procita,nije ni cudo sto nam se sve ovo desava,ovi polupismeni nas unistavaju osam godina,a komentarise se neko ko nije ni pomenut u tekstu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.