Nikola Dašić o Vučićevoj poseti i medijima

Grad Politika

O poseti predsednika Srbije Aleksandra Vučića Kragujevcu u petak su mogle da izveštavaju samo neke redakcije, budući da većina o tome nije bila ni obaveštena.

Predsednik Srbije se u Spomen-parku u Šumaricama sastao s episkopom šumadijskim Jovanom i gradonačelnikom Nikolom Dašićem i na Instagramu napisao da će država pomoći završetak izgradnje tamošnje crkve.

Na televizijskom snimku videli su se samo mikrofoni Radio-televizije Srbije (RTS), TV Pink i agencije Tanjug.

Gradonačelnik Nikola Dašić je danas na pitanje novinara zašto ostali mediji nisu znali za posetu predsednika Kragujevcu, rekao da „organizacija nije bila u našim rukama“ i da zato ne može da odgovori.

Dašić je rekao da je s Vučićem razgovarao o „predmetu“ posete – ulaganju države u verske objekte, „pre svega na crkvu u Šumaricama i halu u okviru Bogoslovije“.

Svi mediji nisu bili obavešteni ni o poseti Kragujevcu ministra unutrašnjih poslova, Aleksandra Vulina, pre dva dana.

Tagovi:

1 komentar

  1. Pa oni i nisu tu da polažu račune narodu. Vučić je sebe postavio iznad naroda i države, pa onda i nema obavezu da govori kada i šta radi „u ima naroda“. A ovaj, većinom neobrazovan i polupismen, narod još uvek nije shvatio da sloboda i demokratija ne idu uporedo sa naprednjačkom vlašću.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.