NIKOLA JOVANOVIĆ: NEMA RAZLOGA DA SE VUČIĆ INATI, NEOPHODNA JE SARADNJA DA POBEDIMO VIRUS

Politika

Šef odborničke grupe Saveza za Srbiju u Skupštini Beograda i potpredsednik Narodne stranke Nikola Jovanović izjavio je da opozicija želi da pomogne državi u borbi protiv epidemije virusa korona i da nema razloga da predsednik Srbije Aleksandar Vučić „tera inat“ stručnjacima i opoziciji i da odbija razumne predloge samo zato što mu se ne sviđaju oni koji te predloge iznose.    

  • Samoinicijativno je odlučio da ukine mogućnost vlasnicima pasa da prošetaju svoje ljubimce dvadesetak minuta i to u vreme kad nema nikog drugog na ulici, samo zato što je Nebojša Stefanović tu ideju okvalifikovao kao razumnu. Građani ne bi smeli da budu taoci ličnog sukoba predsednika države i ministra unutrašnjih poslova, koji je uzgred u ovoj stvari bio potpuno u pravu, rekao je Jovanović za portal „Direktno“ .    

Jovanović je istakao da Vučić „drakonskim merama i napadima na opoziciju želi da se zaboravi da je upravo opozicija prva tražila“ da se uvede vanredna situacija, da se zatvore škole i organizuje masovno testiranje, a da je država zakasnila sa tim merama.   „

  • Ali, mi ne želimo da otvaramo tu temu sada, želimo da pomognemo državi i da budemo partneri kriznom štabu i vladi. Molimo samo Vučića da se malo skloni u stranu i da ne bude prepreka stvaranju konstruktivne klime zajedništva koja nam je neophodna da bismo svi zajedno kao narod pobedili ovu opaku pošast, rekao je Jovanović.    

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.