NJUZ NET U KRAGUJEVCU

Društvo

Ekipa satiričnog portala Njuz.net održaće tribinu o medijima pod nazivom „Sadašnjost Srbije“ u petak 25.oktobra, sa početkom u 19h u Domu omladine. Lokalnu podršku pružiće im novinar i autor emisije ’’Iz glave’’ Miroslav Miletić, koji će biti specijalni gost.

Koliko su mediji danas slobodni, da li ima pritisaka i kako razlikovati prave vesti od lažnih samo su neka od pitanja na koja će ova ekipa pokušati da odgovori. Jedna od tema će svakako biti i uloga humora na medijskoj sceni, kao i uticaj satire na društvo.

Tribina u Kragujevcu je prva u nizu tribina koje će ekipa Njuz.neta održati širom Srbije sa ciljem da utiče na razvoj medijskih i novinarskih sloboda, kao i da osnaži kritičko mišljenje kod publike.

  • Nikada još nismo gostovali u Kragujevcu, što je dosta neobično, jer ovaj grad igra važnu ulogu još od samog nastanka Njuza. Neki od prvih autora na našem sajtu su iz Kragujevca, poslednjih godinu dana imamo i koleginicu iz ovog grada, tako da jedva čekamo da dođemo i popričamo sa ljudima na tribini, ali i da malo podrobnije upoznamo grad i vidimo njegove najveće znamenitosti poput džinovskog krsta i fijatovog logoa, rekli su Njuzovci pred tribinu u Kragujevcu.
Fotografija: Miloš Lužanin
Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.