NOVE PRETNJE PREDSEDNIKU OPŠTINE PARAĆIN

Društvo Politika
  • Zbog pretnji ubistvom mene i članova moje porodice podneo sam prijave policiji. U ovom poslu nije potpuno neuobičajeno dobijati i anonimne pretnje, ali u ovom konkretnom slučaju odgovornost je isključivo na Srpskoj naprednoj stranci i njenom derivatu u Paraćinu – povereništvu Srpske napredne stranke. Vas smatram odgovornim, naveo je predsednik opštine Paraćin Saša Paunović.

Povodom pretnji koje dobija svakodnevno predsednik opštine Paraćin, oglasila se i Demokratska stranka, u kome se kaže da „iscrpljujući sve iz arsenala nedemokratskih pritisaka na legalno izabrane većinskom voljom građana rukovodstvo opštine Paraćin, od nerealnih zahteva, neodobrenih skupova do primoravanja ljudi da u njima učestvuju, SNS je počeo medijsku kampanju etiketiranja čelnika“.

Na meti orkestriranih napada našao se, kažu u Deokratskoj stranci, Saša Paunović, potpredsednik DS, kome se ne oprašta iskazana hrabrost, doslednost, energičnost i uspešnost.

  • Danas su posegnuli u svom već korišćenom scenariju degradacije protivnika i za temom na koju je javnost osetljiva. Deca, humanitarna pomoć i dobrotvorne aktivnosti moraju ostati izvan zone dnevne politike, ako se želi sačuvati etika. Međutim, principijelnost i poštovanje ne važe kada su interesi SNS model na osnovu koga se dezinformacije prave. Oni operišući neistinama dovode u pitanje stvarnu iskrenost i dobre namere časnih ljudi. Umesto, novca i energije koja se ulaže u kompromitaciju ličnosti i dela političkih protivnika, ponajviše Saše Paunovića, pozivamo SNS da vrati svima samo deo onoga oduzetog u proteklih sedam godina njihove štetočinske vlasti.
Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.