Novi kragujevački bend „Fraktal” – Spoj progresiv i starog dobrog roka

Društvo Kultura

Na kragujevačkoj muzičkoj sceni pojavio se novi bend „Fraktal” i to sa prvim singlom „Kraj”. „Fraktal” sačinjavaju: pevačica Aleksandra Rikanović (poznata ljubiteljima muzike iz grupe „Trio Pop Art”), Ivan Ristić, Petar Radivojević, Lazar Avdić.

Kragujevački sastav „Fraktal” je nastao na korenima različitih muzičkih pravaca i iskustava. Progressive rock je ideja vodilja ove autorske četvorke, dok se kroz neke od numera sa EP izdanja „Imaginarium” provlače i davno zaboravljeni harmonski elementi starog dobrog roka. Bend „Fraktal” donosi snažan osećaj autentičnosti i iskrenosti, originalnu viziju čiste energije koja spontano i neposredno pokreće svakog slušaoca.

PEVAČICA ALEKSANDRA SAŠKA RIKANOVIĆA – KRAGUJEVAČKIM LJUBITELJIMA MUZIKE POZNATA IZ „TRIO POP ARTA”

Debitantski singl „Kraj” našao je svoje sigurno i bezbedno mesto na top listi Radio Beograda 202 već u toku svog prvog meseca života, a putem radio talasa i brojnih drugih stanica i svih mogućih online platformi i do srca velikog broja ljubitelja dobrog zvuka. Autorks četvorka grupe „Fraktal” najavljuje uskoro premijeru novog singla i video spota, kako oni sami kažu, nešto što će vas sigurno iznenaditi. Do tada možete da ih pratite na društvenim mrežama i (pre)slušate na Youtube kanalu. Sa srećom.

ZVUK NOVOG KRAGUJEVAČKOG BENDA „FRAKTAL” – SPOJ PROGRESIV I STAROG DOBROG ROKA

Facebook:@FraktalKragujevac
Instagram: @fraktalkg
Youtube:www.youtube.com/watch?v=PaNwNnv_-KY

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.