OD DANAS PRIVREMENI REŽIM SAOBRAĆAJA U ULICI RADOVANA MIĆOVIĆA

Grad

U Ulici Radovana Mićovića u naselju Stanovo, zbog radova na sanaciji, u periodu od 30. novembra do 31. decembra uvodi se privremeni režim saobraćaja.
U prvoj fazi od 30. novembra do 15. decembra vozila javnog gradskog prevoza putnika, na linijama sa oznakom 8 (Višnjak) – Bagremar – Ilićevo spomenik (Stara opština), koja saobraćaju do Bagremara upućuju se iz Ulice Bulevar Kraljice Marije u Ulicu Kraljevačkog bataljona zatim u Ulicu Kralja Milutina, LJubiše Bogdanovića, Milana Obradovića do raskrsnice sa Ulicom Steve Knićanina, a u povratku iz Ulice Milana Obradovića u Ulicu LJubiše Bogdanovića, Kralja Milutina, Kraljevačkog bataljona, Bulevar Kraljice Marije i dalje registrovanom trasom
Vozila sa oznakom 8 koja saobraćaju do Višnjaka upućuju se iz Ulice Bulevar Kraljice Marije u Ulicu Kraljevačkog bataljona, zatim u Ulicu Kralja Milutina, LJubiše Bogdanovića, Gandijevu, Branka Ćopića, Radovana Mićovića i dalje registrovanom trasom, a u povratku iz Ulice Radovana Mićevića u Ulicu Branka Ćopića, Gandijevu, LJubiše Bogdanovića, Kralja Milutina, Kraljevačkog bataljona, Bulevar Kraljice Marije i dalje registrovanom trasom.
26 Male Pčelice (Staro selo) – Teferič (Vikend naselje) upućuju se iz Ulice Bulevar Kraljice Marije u Ulicu Kraljevačkog bataljona, zatim u Ulicu Kralja Milutina, LJubiše Bogdanovića, Gandijevu, Branka Ćopića, Radovana Mićovića i dalje registrovanom trasom, a u povratku iz Ulice Radovana Mićovića u Ulicu Branka Ćopića, Gandijevu, LJubiše Bogdanovića, Kralja Milutina, Kraljevačkog bataljona, Bulevar Kraljice Marije i dalje registrovanom trasom.
11 Hotel – Stanovo – Pijac, vozila sa oznakom 11A, upućuju se iz Ulice Bulevar Kraljice Marije u Ulicu kraljevačkog bataljona, zatim u Ulicu Kralja Milutina, LJubiše Bogdanovića, Gandijevu, Branka Ćopića, Radovana Mićovića i dalje registrovanom trasom.
Vozila sa oznakom 11B upućuju se iz ulice Mileve Raičević desno u Ulicu Radovana Mićovića, zatim u Ulicu Branka Ćopića, Gandijevu, LJubiše Bogdanovića, Kralja Milutina, Kragujevačkog bataljona, Bulevar Kraljice Marije i dalje registrovanom trasom.
U periodu druge faze od 16. do 31. decembra, vozila javnog gradskog prevoza putnika, na linijama sa oznakom:
8, 11A i 26 koristiće iste izmenjene trase i u prvoj fazi.
Vozila sa oznakom 11B upućuju se iz Ulice Kralja Milutina u Ulicu Radovana Mićovića zatim u Ulicu Branka Ćopića, Gandijevu, LJubiše Bogdanovića, Kralja Milutina, Kraljevačkog bataljona, Bulevar Kraljice Marije i dalje registrovanom trasom.
Za vreme izmene režima saobraćaja vozila javnog gradskog prevoza putnika će na izmenjenim trasama koristiti postojeća registrovana stajališta. Takođe se uvode privremena autobuska stajališta koja će biti obeležena kao dvostrana u Ulici Branka Ćopića i to neposredno pred raskrsnicu sa Ulicom Radovana Mićovića, kod škole“ Dragiša Mihajlović“ i u ulici u Gandijevoj, neposredno pre/posle Ulice Marina Držića.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.