ODBORNICI SKUPŠTINE GRADA DANAS O ĐURĐEVDANSKIM NAGRADAMA I POKRIĆU GUBITAKA RTK

Društvo Grad

Sednica Skupštine grada počinje u devet sati, a najznačajnija tačka dnevnog reda biće predlozi odluka kandidata za Đurđevdansku nagradu. Kandidati za Godišnju nagradu grada Kragujevca – Đurđevdansku nagradu za 2018. su Bratislav Milanović za izgradnju industrijskog kompleksa “MIND park”, Katarina Veljković za postignute rezultate u nastavi, Gorica Dimitrijević koja je putem Skajpa davala časove Teodori Vranješević dok je bila na lečenju u Nemačkoj, Mirko Demić za roman “Pustolovine bačkog opsenara”, Srećko Otović za edukaciju i popularizaciju sporta kod mladih i doktorka Jelena Tijanić za emisiju “Doživeti stotu”.

Na sednici će se razmatrati i odluke koje se tiču usklađivanja sa Zakonom o lokalnoj samoupravi i Statutom grada Kragujevca, donetim na sednici održanoj 15. marta. Pred odbornicima će se naći i odluke koje se odnose na pokrivanja finansijskih gubitaka, usvajanja finansijskih izveštaja, a u materijalu odbornici su dobili i godišnje izveštaje zaštitnika građana i glavnog gradskog urbaniste.

Tagovi:

1 komentar

  1. Pa nije samo o nagradama. Ima malo i o pranju para. Radomir Nikolić mora danas hitno da usvoji Izmenu Plana i programa JP Urbanizam da bi se odužio svom svom direktoru Dunčiću iz NS za ucrtavanje autobuske stanice, pa će mu ekspresno odobriti 12.000.000,00 za konsultantske usluge , ugovore, nepostojeća udruženja … Srećni mali Radomir nema problema da se to usvoji, jer niko od odbornika ne čita te Izmene i dopune Programa, ali će biti dobro za kampanju opozicije kad se usvoji kako vlast pere pare preko javnih preduzeća !

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.