ODBORNICI U KRAGUJEVCU DANAS BIRAJU NOVOG OMBUDSMANA I DIREKTORE ZDRAVSTVENIH USTANOVA

Društvo GradOdbornici skupštine grada danas biraju i novog direktora Zavoda za stomatologiju i Zavoda za hitnu medicinsku pomoć dok na čelu Doma zdravlja ostaje dr Vasilije Antić.

Novi direktor gradske stomatologije biće dr Zoran Kecojević, specijalista oralne hirurgije, dok će dr Aleksandru Vasović na čelu Zavoda za hitnu medicinsku pomoć koja je dala ostavku iz zdravstvenih razloga zameniti dr Gordana Đokić, specijalista urgentne medicine.

Kragujevac će danas na sednici Skupštine grada dobiti i novog ombudsmana, odnosno zaštitnika građana. To će biti Vesna Stojadinović, dosadašnja zamenica gradskog ombudsmana, diplomirani pravnik koja na dužnost stupa 1. januara. Za njenog zamenika, ako odbornici tako budu odlučili biće postavljena Dušica Ćupić.

Dosadašnji zaštitnik građana bio je Mikica Ignjatović.

Tagovi:

2 komentara

  1. Bravo za izbor gospodje Vesne Stojadinovic, na mesto Zastitnika gradjana Kragujevca ! Konacno, gradjani nece placati bahate, nekulturne i bezobrazne sluzbenike, poput bivseg Zastitnka Mihajla Ignjatovica. Gospodja je veliki profesionalac, dobar pravnik i jako pristojna i kulturna zena. Nadam se, da ce kancelarija gradskog ombudsmana postati servis gradjana, spona izmedju vlasti i naroda i mesto gde ce se uz savet dobiti pre svega lepa rec, a ne pretnja . Cestiteke na izboru, uz podrsku da se vrati naruseno dostojanstvo jednoj jako vaznoj instutuciji !

  2. Najzad prava žena na pravom mestu i dobar primer da se ponekad može dugotrpnim i upornim radom doći do zasluženog .Čestitke na izboru i uspešan rad na jednom vrlo odgovornom i važnom poslu .

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.