Odbornik Jovica Radovanović: U Kutlovu su izbori za savet mesne zajednice sprovedeni uz neviđeni pritisak

Grad Politika
Nakon što je Glas Šumadije objavio tekst o rezultatima izbora za savete mesnih zajednica u Kragujevcu, među brojnim izdvaja se i komentar odbornika Jovice Radovanovića.
Radovanović je u Skupštinu grada ušao na listi „300 Kragujevčana i Pokret Volim selo svoje“, a komentar na fejsbuk stranici našeg portala prenosimo izvorno:

U Kutlovu su na glasačkom listu bila imena šest kandidata. Svi su sjajni ljudi, cenjeni i poštovani u svom selu! Kanidate po pod rednim brojevima 1, 2 i 3 predložio je koordinator Srpske napredne stranke.

Lica pod rednim brojevima 4, 5 i 6 su bili kandidati grupe građana iz Kutlova. Nako što su se kanidovali kreću pritisci i ubeđivanje da odustanu od kandidature ili se učlane u SNS. Jer, SNS mora da pobedi u svakoj mesnoj zajednici. Neću javno reći ko je to tražio, osim u slučaju da insistirate na tome.

Pošto taj prvi pritisak i ponuda nisu prošli, onda se prešlo na pojedinačne pritiske na kandidate! Tražilo se i gde ko radi, kako bi se taj podatak iskoristio. Ne bih da navodim ime firme iz fer pleja prema istoj, koju izuzetno cenimo i poštujemo svi mi u selu. I to nije prošlo.

Kandidat pod brojem 6 je ostao dosledan! Trećeg oktobra, na dan izbora, udara se na kandidate 4 i 5, Zorana Božanića i Stevana Sinđelića. Pritisak vrši osoba iz SNS-a koja je dobila radni zadatak da „reši Kutlovo“.

Kao ishod raznih ucena i pretnji pomenuta dva kandidata na dan izbora, oko 18 sati, potpisuju pristupnicu Srpskoj naprednoj stranci.

Sve ovo odgovorno tvrdim i spreman sam na svaki vid dokazivanja navedenih tvrdnji

Tagovi:

4 komentara

  1. Jovice da li hoces posle ovih dogadjaja napustiti vlast u Kragujevcu..????? i postati samostalni odbornik . tj mesto savetnika gradonacelnika za poljoprivredu ? hoces li????

    1. Neće…izgovor će biti…“pa treba neko da ostane da se bori“…a svi vidimo kako se bori

    2. Naravno da neće. Ovom pisanijom sada Jovica vrši pritisak na Dašića da mu ovaj ispune neke „muzičke“ želje. Posle toga će zaćutati, a cela ova priča će brzo pasti u zaborav. Pa nije on bez razloga bio na Zekinoj listi. Isti se lako međusobno prepoznaju. U suštini je Jovicu baš briga i za Kutlovo i za savet MZ.

  2. Čovek napada vlast u kojoj se nalazi, znači hoće leba preko pogače, vrv zarad nekog ličnog interesa. Posle sledećih izbora mu se gubi svaki trag

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.