OSTAVKA PREDSEDNIKA GO NARODNE STRANKE U KRAGUJEVCU

Politika

Predsednik Gradskog odbora Narodne stranke u Kragujevcu Aleskandar Babić obavestio je popodne javnost da je, kako je naveo u saopštenju dostavljenom novinarima, „posle sramne konferncije za novinare, koju su održali članovi Gradskog odbora Narodne stranke u Kragujevcu, a koja je održana bez mog znanja i bilo kakvih konsultacija samnom, podneo ostavku na sve funkcije u Narodnoj stranci“: presednika Gradskog odbora Narodne stranke u Kragujevcu, člana Predsedništva, člana odbora za poljoprivredu, kao i na članstvo u partiji.

  • Moja moralna obaveza i ono za šta se ja zalažem mi ne dozvoljava da saradjujem sa ljudima i dosadašnjim kolegama koje su pružile javnu podršku Radomiru Nikoliću i Srpskoj Naprednoj Stranci.  Još više me začudjuje to što takvi ljudi imaju podršku Izvršnog odbora stranke i kompletne centrale stranke. Začudjuje me i to što je ovim direktno prekršen i dogovor u Savezu za Srbiju jer je ovo najdirektnija moguća saradnja Narodne stranke sa SNS-om! Poslednjih nekoliko dana sam saznao i da većina odbora u Srbiji ima nalog da rastura Savez gde god to može, navodi Babić u saopštenju.

I dodaje da će, kako kaže, „svojim imenom i ugledom podržatim Savez za Srbiju gde kog i kada god budem mogao jer smatram da je to jedino što možda može da podigne ovu propalu državu“.

Inače, do razlaza u Gradskom odboru Narodne stranke došlo je nakon što je pre par dana dvoje članova ovog odbora održalo, u najmanju ruku čudnu konferenciju za novinare. Bojana Jeremić i Srđan Stošić obavestili su javnost da su, kako su rekli, „sprečili nedemokratsku smenu vlasti u Kragujevcu“. I to tako što su „osujetili pokušaje pojedinih lokalnih političkih krugova da izazovu uvođenje prinudne uprave u Kragujevcu“.

 

Tagovi:

1 komentar

  1. Добро је издржао до сад. Ова Јеремић је зајебала 100 странака а овај је градски алкос доказани

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.