OTKLANJA SE KVAR NA JAVNOM GREJANJU U BATOČINI

Grad

Juče se našem portalu javio mejlom čitalac iz Batočine, ukazavši na to da u Batočini nema grejanja.

  • U Batočini nema javnog grejanja a temperatura se noću spušta ispod nule, a imajući u vidu policijski čas moramo da budemo u stanovima i kućama. Postoje i stare i iznemogle osobe kao i deca koja samo imaju taj vid grejanja. Molimo za tekst u nadi da će nakon toga nešto preduzeti Krizni štab koji zaseda povodom vanrednog stanja u vezi grejanja.

Tragom ove informacije stupili smo danas pre podne u kontakt sa Zdravkom Mladenovićem, predsednikom opštine Batočina. Mladenović nam je potvrdio ovu informaciju.

  • Istina je da se juče na sitemu javnog grejanja dogodila havarija. Uprkos svim merama i obavezama tokom vanrednog stanja naše ekipe su sve vreme na terenu i pokušavaju da lociraju mesto na kome je do havarije došlo. To nije lak posao jer i kada se pronađe mesto kvara na toj lokaciji moraju da se obave prvo radovi otkopavaja a potom zamena cevi i havarisanih delova i postrojenja, rekao nam je u telefonskom javljanju Mladenović.

Po njegovoj proceni, posle konsultacije sa ekipama na terenu kvar na javnom grejanju u Batočini bi trebao da bude otklonjen u toku noći ili do jutra.

Mladenović, koji naglašava da je u pitanju nekoliko stambenih zgrada u samom centru mesta, čiji su stanari ostali bez grejanja, apeluje na njihovo strpljenje. Zna da su prethodne noći bile izuzetno hladne, ali još jednom napominje da su ekipe danonoćno na terenu dajući sve od sebe da havariju što pre otklone, uprkos merama vanrednog stanja.  

Tagovi:

2 komentara

  1. Овако је сваке године, ништа то није ново, људи плаћају а немају грејања. Власник Топлане је неки СНС тајкун и од када је он преуѕео јавну топлану нема сталног грејања.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.