OVOGODIŠNJE ISPORUKE VREDNE OD TRI DO PET MILIONA EVRA

Društvo Ekonomija

Kompanija Sigit Srbija, sa sedištem u Kragujevcu, upravo je, kao što je naš portal i najavio, počela serijsku proizvodnju delova od plastike za čuvenog nemačkog proizvođača luksuznih i sportskih automobila Porshe, odnosno za ugradnju u najnovije Porshe modele – Carrera 911, Cayenne, kao i u novi automobile na električni pogon, čiji je radni naziv J1.

  • Nakon obimnijih priprema, počeli smo serijsku proizvodnju za Porshe,a uveliko su  krenule i isporuke delova za ugradnju u njegove nove modele. Ovogodišnja proizvodnja naše kompanije za Porshe treba da dostigne dogovorenu vrednost od tri do pet miliona dinara. I dalje, naravno, očekujemo da će obim  i vrednost proizvodnje za nemačku kompaniju vremenom  da se uvećava, kao što smo sigurni i da će u narednom perodu da  raste obim naše saradnje sa Fijatom, koji je naš glavni partner, rekao je danas za Glas Šumadije direktor kompanije Sigit Srbija Davor Veličkovski.

Sigit Grupa je, inače, glavni Fijatov snabdevač delovima od plastike. Pored Fijata, Sigit saradjuje i sa Mercedesom, BMW-om, Audi-jem, Land Roverom, Porsheom i drugim automobilskim kompanijama.  Fabrika Sigit Srbija koja slovi za jednu od najboljih u okviru Sigit Grupe ima oko 220 zaposlenih.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.