PADA KIŠA DA POPUNI RUPE NA ULICAMA

Grad
Kiša koja je u Kragujevcu padala 24 sata nije prouzrokovala veće probleme, ali je produbila nedaće sa kojima se susreću ljudi koji žive u neasfaltiranim ulicama u širem centru grada.
Žitelji ulica Vojvode Mićka, Višnjak, u naselju Višnjak, teško prolaze automobilima i kada je sunčan dan, a od juče ove ulice (o čemu svedoče fotografije Zorana Petrovića) gotovo su neprohodne.
Stanari u Vojvode Mićka, ulice koja je dužine od oko 250 metara, kažu da nikada nisu tražili da se ulica asfaltira, već da se tamponiraju rupe, pošto je ulica automobilom gotovo neprohodna. Obraćali su se i svojoj mesnoj zajednici, i gradu, ali je svaka gradska vlast u predizbornoj kampanji obećavala rešavanje ovog problema, da bi se na Višnjak, po osvajanju gradske vlasti, zaboravilo. 
Rupe na neasfaltiranim ulicama nisu jedini komunalni problema žitelja u naselju Višnjak. Smeće se u ovom naselju iznosi utorkom, a fotografija ispred prodavnice prehrambenih proizvoda u Ulici Miloja Radosavljevića. Stanovnici ovog dela naselja smatraju da bi „jedan kontejner“ rešio problem i kažu da su to već sugerisali nadležnima u nekadašnjem preduzeću „Čistoća“.
Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.