Podelimo odgovornost i pomozimo da se Arsenal održi

Doba korone Društvo Grad Kultura

Gradonačelnik, Nikola Dašić sastao se danas sa direktorom produkcijske kuće „Long Play” i organizatorom Arsenal festa, Zoranom Vulovićem kako bi započeli pripreme za organizaciju festivala i preduzeli sve što je moguće da se „Arsenal fest” održi ove godine u Kragujevcu.

Gradonačelnik Kragujevca, Nikola Dašić rekao je da bi Arsenal fest ove godine mogao da bude održan i uputio apel svim Kragujevčanima, a posebno mladima da se odazovu pozivu za vakcinaciju, da pomognu da se proces imunizacije ubrza kako bismo zajedno stvorili neophodne uslove da se Arsenal održi ove godine, onako kako je planirano, u junu.

– Arsenal fest je za Kragujevac i Kragujevčane mnogo više od letnje muzičke manifestacije, više od festivala. Arsenal je postao kulturni brend grada Kragujevca, nešto po čemu nas drugi prepoznaju i zbog toga pozivam Kragujevčane da podelimo odgovornost i zajedničkim naporima doprinesemo da se Arsenal održi ove godine i ponovo donese dobru festivalsku atmosferu i radost druženja u naš grad, kazao je Dašić.

Organizacione pripreme za ovogodišnji „Arsenal fest” uveliko su u toku, kažu u udruženju „Arsenal fest”.

– Od kad je počela kriza zbog korona virusa, muzička industrija je stala sa radom. Ipak, ohrabrujuće vesti o smanjenju broja obolelih i porastu vakcinisanih građana daju nadu da ćemo ovog leta u Kragujevcu, ali i širom Srbije moći da uživamo u muzici, na bezbedan i udoban način. Priključili smo se akciji grada Kragujevca u kojoj se šalje poziv građanima da se vakcinišu i zaštite sebe i svoje okruženje.Ako se budemo čuvali, moći ćemo da se vratimo normalnom životu, muzici, predstavama, kulturi uopšte, rekao je danas Zoran Vulović, direktor produkcijske kuće „Long Play” organizator Arsenal festa.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.