POKS: GRAD KRAGUJEVAC PRIHVATIO NAŠU INICIJATIVU

Politika
  • Pokret obnove Kraljevine Srbije Kragujevac sa zadovoljstvom konstatuje da je Grad Kragujevac prihvatio naša zalaganja da se obnove igrališta za decu i parkovi u Kragujevcu i da se povećaju ulaganja u seoske puteve, navodi se u saopštenju ove partije.

U Pokretu obnove kraljevine Srbije navode da je „adašnje stanje nepodnošljivo, jer su igrališta za decu bila uništena, zarasla u travu i korov, parkovi zapušteni i neosvetljeni, a seoski putevi većinom u lošem satnju:

  • POKS će nastaviti sa svojim inicijativama i akcijama kako bi grad Kragujevac svojim sadržajima i izgledom bio moderan evropski grad a sela da dobiju neophodne uslove za dostojanstven život. Želimo da promovišemo novi pristup u gradskoj politici u kome će se političke stranke pozitivno takmičiti programima, idejama i konkretnim akcijama jer je nama Kragujevac naš glavni grad.
Tagovi:

5 komentara

  1. Vidi se da su ovi iz POKS-a i 300 Kragujevcana iz iste „kuhinje“…prvo se sredjuju igralista i kosi trava,sto je u opisu posla komunalnih sluzbi a ne politickih partija i pokreta,a sledeca tema seoski putevi…SNS =POKS=300 kragujevcana=Alternativa Sladjan…

    1. “300 Kragujevčana” nikada nisu kosili, farbali i sl. već su imali političke akcije. Za to vreme ti si sa Djilasom dogovorao kako da obmanete nezadovoljan narod i ljude sa protesta usmerite na Savez. Sedi jedan.

      1. Park Ilina voda,mesec april,zaboravio si!?U vreme kada je sav normalan,pristojan i dostajanstven svet setao po Beogradu,setao za slobodu,za pravi sistem vrednosti,ti i tvoja ekipa iz 300 kg ste sadili cvece po parku.Nismo zaboravili,znamo ko ste!!!

  2. Hajde plagijatori ne brukajte se. Trčite po ceo dan kopirajući tudje aktivnosti. Svi znaju da ste UDBA-ska priča. Sedite u vlasti sa naprednjacima, glumite opoziciju.

  3. Tako je Stojane toboze kose travnjake I ostale sitne stvari,cime sluzi bolumenta po Jkp ,obmanjuju ovsj narod ,toboze POKS ,mislim da se pokojni kralj Petar I Aleksandar prevrcu u grobu,saucesnici u rasprodaji zemlje sa kosilicama na ledjima I poneko radno mesto u sudskim institucijama koje im pomocu stapa isargarepe obezbedjuje posrnuli Mirko Cikiriz vodi ih kao ovce na ispasu sto kaze moja pokojna baba poznata po ovoj izreci….

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.