POKS: NA NAŠU INICIJATIVU UREĐUJE SE JEZERO BUBANJ

Politika

U protekle dve godine Pokret obnove Kraljevine Srbije u Kragujevcu vodio je nekoliko kampanja, od kojih se jedna odnosila na uređenje jezera Bubanj.

U ovoj političkoj organizaciji kažu da im je želja da se sa političkom konkurencijom takmiče u kvalitetu konkretnih rešenja za Kragujevac, jer je za ovaj pokret centar Šumadije glavni grad.

  • Uređivali smo jezero Bubanj, delili letke i snimali spot kako treba da izgleda naše jezero, kao prelepa ali zapuštena oaza u centru grada, rekao je na konferenciji za novinare koja je održana na jezeru Bubanj, Mirko Čikiriz, predsednik Gradskog odbora Pokreta obnove Kraljevine Srbije.
  • Započeti radovi na jezeru Bubanj potvrđuju da je gradska vlast prihvatila našu inicijativu, tvrdi Čikiriz.

U Pokretu obnove Kraljevine Srbije podsećaju da su uređivali zapuštena igrališta, parkove, javne površine u gradskom, prigradskom i na seoskom području.

  • Grad je prepoznao i ovu kampanju POKS-a i prihvatio predlog za uređenje svih igrališta i javnih površina, zaključio je Čikiriz.
Tagovi:

1 komentar

  1. Ove ološe i folirante treba zabraniti. Kakve crne vaše zasluge, budale su ovi iz gradske vlasti sto vas ne tuže za konstantne laži.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.