POKS U KRAGUJEVCU UREĐIVAO IGRALIŠTE ZA MALE SPORTOVE

Politika

Gradski odbor Pokreta obnove Kraljevine Srbije organizovao je danas akciju uređenja igrališta za male sportove u ulici Kralja Petra Prvog. Postavljena je nova košarkaška tabla na sportskom terenu, a ofarban je i popravljen kompletan mobilijar za najmlađe.

Aktivisti Pokreta obnove Kraljevine Srbije u Kragujevcu radili su danas na uređenju sportskog igrališta i popravljanju i farbanju ljuljaški, klackalica i penjalica za decu u dvorištu iza „Kifle“. U ovoj političkoj organizaciji podsećaju da akcije organizuju naizmenično, u gradu, prigradu i na seoskom području.

U Gradskom odboru Pokreta obnove Kraljevine Srbije kažu da će nastaviti sa akcijom uređenja javnih površina, sportskih terena i dečjih igrališta i u narednom periodu.

  • Na taj način, dajemo najbolji primer ostalim političkim strankama kako treba da se odnose prema Kragujevcu i Kragujevčanima, poručuju u ovoj političkoj organizaciji.
Tagovi:

1 komentar

  1. Na taj način pokazujete da ste finansirani od vlasti i da kraite zakon. Postavljate šta kako hoćete. Imate li dozvolu neku? Aj da dodjem ja u vaše dvorište da kačim šta hocu sumnjivog porekla.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.