KRAGUJEVAČKI KULINARI NASTAVLJAJU DA NIŽU USPEHE

Društvo Grad

HoReCa asocijacija Kragujevac osvojila je četiri medalje, tri srebrne i bronzanu, kao i diplomu na četvrtom Internacionalnom kulinarskom takmičenju u Kranjskoj Gori, u Sloveniji. Marko Milosavljević se okitio sa dva srebra, a Mihajlo Isaković sa po jednim srebrom i bronzom, dok je diploma pripala Stefanu Rsitoviću.

Milosavljeviću su srebrne medalje pripale u kategorijama moderno jelo i moderno nacionalno jelo. Isaković je osvojio srebro za moderno jelo, dok se bronzom okitio u kategoriji moderno nacionalno jelo. Ristović je osvojio diplomu u kategoriji torte.

Predsednik HoReCa asocijacije Kragujevac Vujadin Vujadinović zadovoljan je ostvarenim rezultatima na Internacionalnom kulinarskom takmičenju u Kranjskoj Gori.

Takmičenje u Kranjskoj gori je jedno od najzahtevnijih i najstrožijih. Spremali smo se detaljno i posle iscrpljujućih konsultacija i predloga, usaglasili smo recepture jela za koje smo bili sigurni da će ostaviti dobar utisak na sudije koje su imale veoma strog ali pravičan kriterijum ocenjivanja”, rekao je Vujadinović.

Na četvrtom Internacionalnom kulinarskom takmičenju u Kranjskoj Gori učestvovalo je oko 100 najboljih kuvara iz 13 zemalja. Iz ovdašnje HoReCa asocijacije poručuju da su, u veoma jakoj konkurenciji na ovogodišnjem takmičenju, naši kulinari još jednom pokazali da Kragujevac i Srbiju treba uvrstiti u jednu od najvećih kulinarskih sila u ovom delu Evrope.

Izvor: Info KG

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.