POSAO NA FMN DOBILO DEVETORO MLADIH ISTRAŽIVAČA

Društvo

Dekan Fakulteta medicinskih nauka prof.dr Vladimir Jakovljević potpisao je ugovor o radu sa devetoro doktoranada koji su posao obezbedili na naučnim projektima Fakulteta. Oni su posao obezbedili na osnovu konkursa ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja koji je bio namenjen najboljim mladim naučnicima u Srbiji. Konkurs ministrastva bio je namenjen za 1.000 mladih naučnika koji su redovni studenti sa prosečnom ocenom sa osnovnih studija iznad 9, državljani su Republike Srbije i mlađi su od 30 godina.

Mladi istraživači FMN učestvuju na projektima iz svih oblasti biomedicinskih istraživanja- medicine, farmacije i stomatologije. Ugovore o radu sa dekanom Fakulteta potpisali su : Sanja Matić, Ana Pejči, Valentina Opančina, Miloš Milosavljević, Miloš Stepović, Marina Jovanović, Milica Dimitrijević Stojanović, Dragica Miloradović i Dragana Miloradović.


Čestitajući im potpisivanje Ugovora dekan prof.dr Vladimir Jakovljević istakao je da većinu istraživača poznaje jer su studenti doktorskih studija i dodao da je cilj fakulteta da ih angažuje ne samo za potrebe nauke već i za potrebe nastave, u zavisnosti od samih projekata na kojima su angažovani. ‘

  • Vas troje od devetoro već je angažovano u nastavi kao facsilitatori, a trudićemo se da i ostale, posebnim ugovorom, uključimo u nastavni proces’, rekao je dekan prof.dr Vladimir Jakovljević.U okviru drugog kruga Konkursa koji je raspisalo resorno minisatrstvo posao na našem Fakultetu do kraja decembra dobiće još osam mladih doktoranada.
Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.