PREDSEDNIK KRAGUJEVAČKE SKUPŠTINE POPUT VULINA OTIŠAO NA SLUŽENJE VOJNOG ROKA

Društvo Grad Politika

Predsednik Skupštine grada Kragujevca Miroslav Petrašinović otišao je na služenje vojne obuke u Valjevo, gde će ostati do 3. juna, rečeno je agenciji Beta u kabinetu prvog čoveka kragujevačke Skupštine. Na obuku, za koju se dobrovoljno prijavio, Petrašinović je otišao 13. maja, a na posao u gradskoj Skupštini vratiće se 3. juna.

Petrašinović je pre nekoliko dana na svom Fejsbuk profilu objavio fotogafiju u uniformi, zajedno sa grupom vojnika, a za tu priliku Petrašinović je obrijao bradu i brkove.

Komentari njegovih prijatelja su pozitivni: „Svaka čast, tako se voli otadžbina!“, „Lepo ti stoji uniforma!“

  • Kad nisam služio kad je bilo vreme, onda sad, odgovorio je Miroslav uz nasmejani stiker.

Nisu izostale ni asocijacije na ministra odbrane Aleksandra Vulina koji je na vojnu obuku išao u martu.

IZVOR: BETA, DANAS
Fotografija: FB nalog Miroslav Petrašinović

5 komentara

  1. Boze gospode od vojske prave cirkus ,dok se drzava raspada,elonomski status ispod svake lestvice,gospoda poloticari se slikaju za fejsbuk iz vojske,e moj Petrasinovicu da treba da ides u rat kao nasa martovska klasa 1998.ne bih se izlagao ovakvom ruglu sa limenkama soka itd.na ovoj slici.E Srbijo majko sta si docekala..

  2. Ma cirkus bre. Setite se ovoga pred glasanje ljudi. Nemojmo praviti budale od sebe više. Šta je ovo? Kog zezaju više? Šta rade sa zemljom i gradom? Petrasinovic – zapamtite to prezime ljudi!

  3. Ovo vojska,pogledaj te na slici visinu trave,asovcice u ruke I kosenje trave,koje bio u vojsci zna se kako ide koji je red I diaciplina,a ne mobilni,pice kao da ulaze u rijaliti ,ali stize vas kazna samo polako ostace te I bez krova nad glavom zbog izivljavanja nad sopstvenim gradjanima.

  4. Komentari su apsolutno po ukusu rekla bih velike vecine.Sram da ih bude.Ali,blizi im se kraj.Bolje da nije gubio vreme u vojci mada ce mu mozda lakse pasti boravak u organizovano zatvoreno-otvorenom ambijentu sa vremenski ogranicenim obrocima!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *