PREDSEDNIK OPŠTINE KNIĆ POVUKAO OSTAVKU

Politika

Nakon konsultacija sa najbližim saradnicima,  članovimaOpštinskog veća i odbornicima, predsednik opštine Knić Miroslav Nikolić,  danas posle podne,  kao što je Glas Šumadije i nagovestio, povukao je ostavku koju je na tu funkciju podneo pre dva dana.

U pisanoj izjavi Nikolić je naveo da “ne ni bilo ni časno ni domaćinski” da se povuče u trenutku kada se na rukovodstvo opštine, njega i njegovu porodicu obrušila lavina lažnih optužbi. Istakao je, pritom, da protiv njega nije podneta nijedna krivična prijava i da su netačne špekulacije u javnosti i medijima da se povlači kako bi izbegao odgovornost.

  • Zato sam odlučio da ostanem na funkciji predsednika opštine.  Dobrobit zavičaja i naroda stavljam ispred porodičnih i poslovnih obaveza, poručio je Nikolić u obraćanju javosti.

Nikolić, koji je kadar  Srpske napredne stranke,  Glasu Šumadije  je 15. maja potvrdio da je toga dana podneo opstavku na mesto predsednika opštine Knić. Ostavku je podneo “ iz ličnih razloga“, pošto je, kako je kazao, svojevremeno imao veliku porodičnu tragediju, dok, istovremeno ima i velike poslove u svojoj firmi (“Gruža agrar” – prim. Z.R.), koje je sve teže uskladiti sa obavezama na gradonačelničkoj funkciji.

  • Imam u opštini odličan tim, koji čine mladi i obrazovani ljudi, tako da ima ko da me nasledi. Ostajem odbornik Skupštine opštine i nastaviću da učestvujem u radu lokalne samouprave, a time i u realizaciji velikog broja, kako započetih, tako i planiranih projekata u Kniću, rekao nam je Nikolić u sredu.
Piše: Zoran Radovanović
Tagged

1 komentar

  1. Јели бре, јел га ово неко зеза? Као шатро он пише.
    Шта он да пише црни кукавац. А у овом роковнику нацртане чича-глише.
    А у себи се пита :јел ово слово О или је нула? Упишавање од смеха

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *