PRIJAVA ZBOG NESTANKA SLATKIH PAKETA ZA DECU

Društvo Video

Opština Paraćin podnela je krivičnu prijavu protiv aktivista SNS koji su 12. aprila nenajavljeno upali u skupštinsku salu zbog, kako se navodi u prijavi, nestanka slatkih paketa za decu.

Paketi se bili, kako navode, u čvrstim kesama sa znakom opštine, i bili su namenjeni uspešnim đacima, sportistima i siromašnoj deci.

  • Paketi koji su bili namenjeni pre svega za učenike osnovnih i srednjih škola, i sportiste, koji se uobičajeno daju prilikom prijema u opštini – reč je o slatkim paketima proizvođača iz Paraćina, dakle onih slatkiša koji se kod nas proizvode, otuđeni su u izvesnom broju. I vidi se na snimcima da su neki aktivisti SNS uzeli kese sa paketima i kasnije iznose to iz prostorije opštinske uprave, naveo je predsednik opštine Paraćin Saša Paunović.

Na snimku Fejsbuk Televizija Paraćin koji je priložen uz prijavu, vide se aktivistkinje SNS koje ove poklon pakete drže u rukama.

Opština Paraćin podnela je krivičnu prijavu protiv aktivista SNS koji su 12.aprila upali u skupštinsku salu zbog, kako se navodi u prijavi, nestanka slatkih paketa za decu. Ovi paketi koji se nalaze u čvrstim kesama sa znakom opštine, dele se uspešnim djacima, malim sportistima, deci iz socijalno ugroženih porodica a u njima se nalaze čokolade, čipsevi i ostali slatkiši paraćinskih proizvodjača. Na snimku Fejsbuk Televizija Paraćin koji je priložen uz prijavu, vide se aktivistkinje SNS koje ove poklon pakete drže u rukama.

Publicerat av Fejsbuk Televizija Paraćin Tisdag 23 april 2019

Podsetimo, predstavnici SNS su 12. aprila, pred veliki miting opozicije u Beogradu, ušli u skupštine Šapca, Starog grada i Paraćina.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.