Promocija drugog Šumadijskog festivala rakije na Šumadija sajmu

Društvo Video

Posle jednogodišnje pauze, u Šumadija sajmu počela je promocija drugog Šumadijskog festivala rakije, koji će se održati 11.decembra u Hotelu Kragujevac.

Tokom sajamskih dana od 24.-28. novembra organizovano je i ocenjivanje kvaliteta rakije, promocija destilerija koje će doći iz cele Srbije kao i proizvođača opreme i hrane koje idu uz omiljeno srpsko alkoholno piće.

Bojan Pavlović, direktor Gradske turističke organizacije kaže da je festival promocija potpuno novog turističkog proizvoda:
-U saradanji sa Regionalnom asocijacijom proizvođača rakije radili smo na promociji destilerija, kao i promociji novog turističkog proizvoda, koji će osim degustacije rakije i poseta destilerijama podrazumevati i upoznavanje sa celokupnim kulturno-istorijskim nasleđem celog našeg kraja.

Sajam će biti otvoren od 11-20 časova, cena ulaznice je 500 dinara, a uz to se dobija i čašica za degustaciju, koja je najbolja za degustaciju šumadijske rakije. Posetioci će imati priliku da glasaju za najbolju rakiju po svom ukusu, a na samom kraju proglasiće se i pobednik.

Autor: Tijana Stefanović

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.