PROTEST PRISTALICA SNS ISPRED OPŠTINE PARAĆIN

Politika

Kao što je tokom dana najavljivano, ispred opštine Paraćin okupio se jedan broj pristalica Srpske napredne stranke, koji su skandirali – izbori, izbori.

U toku dana saopštenjem se oglasila i Demokratska stranka, a predsednik opštine Paraćin Saša Paunović na svom fb nalogu objavio je da je organizovan prevoz zaposlenih na određeno vreme iz „Rembasa“. Navodno i jedan deo lokalnih funkcionera, nakon što se okupio manji broj građana, nije se pojavio ispred opštine.

Među okupljenim građanima koji su pružili podršku predsedniku opštine Saši Paunoviću, bili su i otpušteni radnici Srpske fabrike stakla koji su ranije tražili pomoć povereništva SNS u Paraćinu, međutim nisu je dobili.

  • Poštovani radnici Rembasa, da li ste vi došli da podržite radnike Fabrike stakla koji su ostali bez posla? Sram vas bilo, umesto da budete uz nas vi hoćete da skinete sa vlasti čoveka koji je mnogo doprineo opštini Paraćin, rekli su otpušteni radnici Staklare.

Aktivisti SNS u Paraćinu su kazali da su se okupili danas kako bi „pokazali jedinstvo građana Paraćina i pokazali kako je došao kraj bahatoj vlasti Saše Paunovića“.

Povereništvo SNS u Paraćinu nekoliko dana organizuje proteste ispred opštine tražeći prevremene lokalne izbore.

Opštinsko veće Opštine Paraćin, nakon današnje sednice, podnelo je krivičnu prijavu protiv nepoznatih lica zaposlenih u komapniji RMU „Rembas“ Resavica Despotovac, zbog sumnje da su organizovali dolazak radnika te kompanije u Paraćin, po preporuci rukovodstva, a radi učestvovanja političkom skup SNS-a.

Okupljenima se obratio predsednik opštine Saša Paunović.

Snimak: FTV Paraćin

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.