RADNICI NA ODREĐENO VREME DANAS GLUME „PARAĆINCE“ NA PROTESTU ISPRED OPŠTINE

Grad Politika

Demokratska stranka (DS) saopštila je da Srpska napredna stranka (SNS) planira da danas ponovo održi protest ispred lokalne samouprave u Paraćinu, u kojoj su na vlasti predstavnici DS-a, i da na taj skup dovede svoje pristalice iz drugih mesta pa čak i zaposlene u javnim preduzećima i rudnicima.

DS u saopštenju navodi da je protest protiv lokalne vlasti zakazan za danas i da će biti održan na platou ispred opštine Paraćin.

  • Jedina razlika između nekoliko ranijih neuspelih (zbog izuzetno malo prisutnih pristalica) jeste to što se danas očekuje organizovan dolazak ‘Paraćinaca’ iz okolnih opština, uključujući radnike privatnih preduzeća, kao i radnika ‘Rembasa’ i drugih, autobusima organizovanim specijalno za ovu priliku, navodi se u saopštenju.

Dodaje se da se sa „naručenim pojačanjem“ očekuje veći broj „Paraćinaca“ ispred opštine, nego predhodnih dana koji će „tražiti prevremene izbore“ i navodi da će skup svakako otežati rad opštinskih službi i otežati građanima da nesmetano obave poslove u zgradi opštine.

  • Nije demagoški zapitati se ko i u ime čijih interesa finansira dolazak simpatizera SNS iz okolnih mesta u toku radnog vremen“, dodala je DS.
  • Prema informacijama koje stižu, svi radnici „Rembasa“ koji rade na određeno danas su autobusima upućeni da glume „Paraćince“ ispred opštine, jer naši nesposobni naprednjaci nisu uspeli da sakupe dovoljno ljudi da skup „građana ispred opštine“ deluje uverljivo. Više informacija kasnije, naveo je predsednik opštine Paraćin Saša Paunović
Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.