RADOMIR NIKOLIĆ: POSAO OPOZICIJE JE DA UVEK BUDE PROTIV

Društvo Grad

Gradonačelnik Kragujevca Radomir Nikolić raspravu o rebalansu budžeta ocenio je kao „posao opozicije da uvek bude protiv“:

  • Procene da će Kragujevac stati na noge u roku od deset godina, od momenta preuzimanja vlasti bile su loši, zato što se oporavljamo i verujem da ćemo u naredne dve godine da skratimo taj period i da će to da traje nekih šest. Što je, verovatno, rekordan i ozbiljan dug. Sve ovo vreme smo se trudili da postignemo finansijku konsolidaciju i da stavimo gradska preduzeća na noge. Vodeći računa o tome da obavljaju delatnost od opšteg interesa… Trudili smo se da ih opremimo, da mogu da rade, da prema zaposlenima, koji rade osnovnu delatnost u preduzećima, budemo korektni, obezbedimo im uslove za rad, izmirimo zaostale zarade… U ovoj godini u komunalnom sektoru više nema subvencija.

Nikolić je podsetio da je broj zaposlenih u javnom sektoru u Kragujevcu smanjen za 1.050 ljudi, čime je ostvarena ušteda od šest miliona evra, kao i da je broj nezaposlenih smanjen za sedam hiljada.

Nikolić je u jednom trenutku odbornicima, za koje smatra da ne shvataju sve planove lokalne samuprave, sa skupštinske govornice rekao – lupetate.

 

Tagovi:

1 komentar

  1. Izjave ovog šalterskog radnika u banci i čitača gasa su za emisije „Verovali ili ne“. Pa sine koja preduzeća da staviš na noge kad si ih sve pogasio. ti ni si u stanju ni da održavaš park koji ti je majka poklonila jer nisi organizovao brigu o njemu nego je ruzla razbacana po celom parku i uništava skupu gumiranu oblogu jer nemaš čuvare niti si u stanju da organizuješ nekog ko će da čisti. Česme u tom parku si pretvorio u vodopade koji bacaju 20 metara vodi na gumu i od toga jedna, radi a grafiti su već ispisani po svim spravama. Koga ćeš ti mučeniče da središ. Udji u blok preko puta Makisja ko opštine i vidi haos i beznadje, grafite sa trozubcima jer ti podržavaš sataniste, kratere i rupe po parkinzima i automobile po zelenim površinama koje niko ne upozorava da to ne čine dok ti u blokovima naplaćuješ parking na parkiralištu koje pripada stanarima a ne Parking servisu. Žuto dečje igralište ispred opštine ugrožava decu i mesecima je sa polomljenom i uništenom opremom dok se ti brineš samo o majčinom u Velikom parku a ni njega ne znaš da doržavaš. Pričaš prazne priče a za 5 godina nisi u stanju jedan kružni tok kao Mala Vaga da uradiš. Pričaš o tome kako znaš da Gružanska plavi a plavi zbog tebe jer si nesposoban da to rešiš 5 godina. Obilaznice su za tebe misaona imenica jer za 5 godina nis uradi ni metar. bruko jedna daj ostavku i pusti sposobnije od tebe jer možda ti ne vidiš, al vidi ceo grad ne si nesposoban i ti i svi oko tebe !!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.