RANO JUTROS PROGLAŠENA LISTA „DELA, A NE REČI – DR VLADICA STANOJEVIĆ“

Izbori/Bojkot Politika
  • Dobro jutro dragi Kragujevčani. Tačno je 3 sata i 40 minuta. Proglašena je naša lista. Znate da smo imali mnogo problema kod proglašavanja liste, da su nam nezakonito odbacili prvu listu, da je bila politička farsa. Smogli smo snage i za jedan dan skupili 1.262 potpisa i pokazali da imamo povrenje građana i svoju vojsku.

Ovako se nosilac liste „Dela, a ne reči – dr Vladica Stanojević“ rano jutros, na sa stepenica zgrade Grada obratio Kragujevčanima

Lista je predata tačno u ponoć između srede i četvrtka (3. i. 4. juna) Gradska izborna komisija je najpre, na 35. sednici održanoj 4. juna, u dva sata posle ponoći, donela je zaključak o otklanjanju nedostataka  Izborne liste „Dela, a ne reči – Dr Vladica Stanojević“ koju je podnela Grupa građana „Dela, a ne reči – Dr Vladica Stanojević“ za izbor odbornika Skupštine grada Kragujevca, jer sadrži nedostatke koji su smetnja za proglašenje izborne liste.

Uvidom u dokumentaciju utvrđeno je da su u Obrascima – izjava birača da podržava izbornu listu kandidata za odbornike Skupštine grada Kragujevca, overene pre časa overavanja Sporazuma o osnivanju Grupe građana  „Dela, a ne reči – Dr Vladica Stanojević“, koji je overen 1. juna 2020. godine i samim tim nema dovoljan broj validinih potpisa za predloženi broj kandidata za dva odbornika.

GIK je naložio podnosiocu da otkloni nedostatke i upodobi izbornu listu sa postojećim brojem validnih potpisa na izjavi birača ili da dostavi dovoljan broj overenih potpisa birača za predloženi broj kandidata, u roku od 48 časova od časa uručenja Zaključka.

Kako su kandidati za odbornike, među kojima i proslavljeni kragujevački bokser Mirko Puzović, čekali su ispred Skupštine grada da GIK završi posao, pa su nedostaci odmah otklonjeni i lista je proglašena u 3 sata i 30 minuta.

Tagovi:

3 komentara

  1. A sad može da počne pretvaranje celog Kragujevca u Male Pčelice.
    Parola: Ako želiš da ti bude lepo kao korisnicima ustanove M.Pčelice glasaj za dr Vladicu.

  2. Pogledavsi na listu da se utvrditi da su prisutne vise bracnih zajednica, rodjackih pozicija, uglavnom veoma poznatih ljudi iz stranke u kojoj je bio nosilac liste. Slobodno cu reci da favoriti na ovim izborima mogu da strepe za mandate… zatresce se grad pod nogom velikog vodje…

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.