REČNIK RADOMIRA NIKOLIĆA

Politika

Na juče održanoj sednici Skupštine grada, a sve u skladu sa novim trendovima u javnom govoru, gradonačelnik Kragujevca Radomir Nikolić je – izdominirao.

Odbornicima, onima koji se ne slažu s njim, poručio je da – lupetaju. U žaru diskusije par puta je, gotovo kao opomenu, izrekao „bre“, zatim je upotrebio izraz „cvrckamo“, kada je hteo da objasni kako se radi u oblasti održavanja puteva. Odborniku je poručio da „nema pojma“, za sebe rekao – nisam paljevina, pa – čovek vas zaluđuje (upućeno bivšem gradonačleniku, prim G. Š.) a imao je i par zanimljivih rečenica:

  • Nisam rekao: Verko, znaš šta sam novo smislio?

Ili, dok je govorio o potrebi izdvajanja novca za JKP Gradska groblja i navodio primere šta bi moglo da bude kontraargument onima koji su protiv te odluke:

  • Čovek da sutra umre, ne zna gde će da bude sahranjen… Šta da se investira, tamo su sve mrtvaci?

Dok je bivšem gradonačelniku Kragujevca Veroljubu Stevanoviću poručio:

  • Nemojte da lažete ovaj narod, nemojte da pričate te stvari!

I:

  • Dokle ćete da lažete ovaj narod?

Prisutni u skupštinskoj sali svedoče da je odbornicima opozicije dobacivao sa svog mesta, dok su bili za skupštinskom govornicom. U jednom trenutku predsednik Skupštine grada Miroslav Petrašinović je opomenuo gradonačelnika, ali mu je Nikolić na to odgovorio:

  • Ne mogu da se obuzdam, izgubio sam živce. Ne znam zašto se nerviram zbog Verka.
Tagovi:

1 komentar

  1. Oba pomenuta Rale I Verko kompletno sa svojim kamarilama na smetliste politicke istorije I da odgovaraju imovinske karte sa platama od 100.000 dinara imaju na desetine miliona eura kapitala.Rale nedorastao zalutao na mesto gradonacelnika,Verko premazan svim bojama klasican sibicar koji jos samo u koaliciji nije bio sa crnim djavolom,prezaduzio grad evidentno I sedi na tri politicke stolice.
    NARODE PROBUDI SE NADJITE MLADJE SKOLOVANE LJUDE SA PAR ISKUSNIH PRIVREDNIKA U KRAGUJEVCU RASTERAJTE OVE DVE BITANGE I SATELITE KOJI SE VUKU OD JEDNOG DO DRUGOG JER NISTA DRUGO NEZNAJU DA RADE.
    MOTIKE U RUKE

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.