REKONSTRUKCIJA JOŠ 32 ULICE

Grad

Gradsko veće na juče održanoj sednici donelo je Program o dopunama Programa rehabilitacije i održavanja gradskih ulica i opštinskih puteva na teritoriji grada Kragujevca.

U trećoj fazi prioriteta, na osnovu izveštaja Komisije za pripremu i sprovođenje mera na ublažavanju posledica poplava i JP „Putevi“, radovi će se izvoditi na teritoriji devet mesnih zajednica: Korićani, Male Pčelice, Stanovo, Filip Kljajić, Lepenica, Bubanj, Dragobraća, Sušica i Beloševac. Programom rehabilitacije i održavanja biće obuhvaćene 32 ulice. Na osnovu Aneksa ugovora, radovi u trećoj fazi, ukoliko to vremenski uslovi dozvole, izvodiće se do 31. decembra.

Gradsko veće na danas održanoj sednici dalo je i saglasnost na zaključenje Memoranduma o razumevanju i saradnji u oblasti realizacije projekta „Upravljanje ljudskim resursima u lokalnoj samoupravi – faza 2“, koji će grad Kragujevac potpisati sa Ministarstvom državne uprave i lokalne samouprave i Kancelarijom Saveta Evrope. Primena paketa podrške u 50 pilot opština, gradova i gradskih opština realizuje se u okviru projekta (IPA 2017 ) u saradnji sa projektnim partnerima Stalnom konferencijom gradova i opština i glavnim korisnikom projekta Ministarstvom državne uprave i lokalne samouprave. Projekat traje do 19. decembra 2021. godine.

Tagovi:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.