RUSKA STRANKA KRAGUJEVAC: UKIDAMO KOMUNALNU POLICIJU

Politika
  • Odmah po ulasku u Skupštinu grada počinjemo borbu za gašenje komunalne policije. Bili smo u Jagodini koja nije daleko od Kragujevca. Tamo komunalna policija ne postoji i Jagodina funkcioniše odlično. Kao što je živeo i Kragujevac, ali i svi gradovi pre uvođenja ove službe koja po nama apsolutno nema svoju svrhu postojanja i nikako u ovom obimu i obliku osim da političke partije oduže dugove svojim partijskim drugovima kroz neko radno mesto, kaže se u saopštenju Ruske stranke u Kragujevcu.

U Ruskoj stranci kažu i da su o toj temi razgovarali sa “čelnicima Paraćina” i složili se da je “korisnije da se novac koji sada odlazi na komunalnu policiju, iskoristi za lečenje dece koja zbog nedostatka sredstava nisu u prilici da započnu terapiju”.

Tagged

13 komentara

  1. Ne znam, da li je neki od tih botovskih komentara, poslatih od 16:05-16:11, napisao onaj, koji je na slici, u desnom redu, prvi do kamere? Njegov komentar bi zasigurno imao najveću težinu! Ako uopšte skupe potpise i dostignu prirodni prag, imaće jednog odbornika! Tako da će baš moći da urade sve ono, što su “ničim izazavani” najavili u naslovima!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *