Sa EKG karticom besplatno na gradske bazene jednom nedeljno

Društvo Grad

Gradska agencija za saobraćaj je u cilju multifunkcijske upotrebe svoje eKG kartice napravila sporazum  sa Privrednim društvom „Radnički“ po kome će svi đaci koji poseduju personalizovanu „đačku“ eKG karticu moći sa njom da koriste gradske bazene jednom nedeljno potpuno besplatno.

Učenici osnovnih i srednjih škola koji poseduju personalizovanu eKG karticu, a nisu završni razred srednje škole, imaju pravo na besplatan ulaz na otvorene gradske bazene. Ovu pogodnost mogu koristiti jednom nedeljno, od ponedeljka do nedelje u toku cele sezone. Učenici koji do sada nisu besplatno izradili svoju personalizovanu eKG karticu, mogu to učiniti bilo kog radnog dana u Gradskoj agenciji za saobraćaj uz priloženu potvrdu da su redovni đaci. Učenici koji su završili 8. razred, uz potvrdu da su upisali srednju školu mogu preuzeti svoje personalizovane eKG kartice za srednjoškolce, takođe u prostorijama Gradske agencije za saobraćaj.

Ovo je samo početak korošćenja eKG kartice u druge svrhe, a ne samo za gradski prevoz, jer već od septembra će se ovom karticom čekirati roditelji kada ostavljaju i uzimaju decu iz predškolskih ustanova.

1 komentar

  1. Čist populizam. Uništićete bazene sa besplatnim ulazom, neće ni moći da se udje od gužve. Zašto besplatno, mora barem simbolična cena da se plaća!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.